Barion Pixel
Mit der Benutzung unser Webseite bestätigen Sie die Verwendung der Cookies im Sinne des Datenschutzs.
Menu

Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES SZÁLLÍTÁS 5.000 Ft feletti rendelés esetén!

dermolex Hautregenerationsgel zur Prävention von Dekubitus

Preis
€ 16,36
Durchschnittliche Bewertung 5 von 5 Sternen! (17)

Die in den Kräutern enthaltenen Wirkstoffe des Dermolex Gels bieten eine effektive Hilfe bei der Hautregeneration und Vorbeugung des Wundliegens bei den betroffenen Personen.

Verfügbarkeit Vorrätig
Liefergebühr: € 4,40

Kaufen

Kaufen

Beschreibung

„Die ausgewählten Produktkomponente erfrischen und regenerieren die beanspruchte Haut. Das Gel saugt sich schnell auf und da es keine Zusatzfarb- oder Duftstoffe enthält, kann es auch bei empfindlicher, für Allergie anhängiger Haut angewendet werden, sowie überlässt es keine Dauerspuren weder auf den Kleidern noch auf der Bettwäsche. Das dermolex Hautregenerationsgel entspricht den Anforderungen der Verordnung 1223/2009/EG über kosmetische Mittel, ist ein sogenanntes leave-on Produkt, bei ordnungsgemäßer Verwendung wird es nicht abgespült. Die Klinik für Dermatologie und Allergologie des Zentrums für Medizin- und Arzneiwissenschaft der medizinwissenschaftlichen Fakultät der Wissenschaftsuniversität Szeged gab eine fachliche Stellungnahme über das Produkt aus. Nach dem klinischen Bericht ergänzt das dermolex Gel die Dekubitustherapie gut."

Hauttyp -normal, sensitiv
Verwendungsbereich -Hinterkopf und Ohren, Schulter, Ellbogen, Flächen über dem Steißbein, Hüfte, Knie, Fersen
Gewicht 170g
Haltbarkeitsdauer vom Produktion3Jahr(en)

Meinungen

5.00
17 Auswertung
5
(17)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Schreiben Sie eine Bewertung!
| 5 von 5 Sternen!
19.12.2022
Anyósom csipőprotézis műtét utáni komplikációk miatt, hatodik hónapja ágyban fekvő beteg. Sajnos a lassú gyógyulás alatt kialakult felfekvéses sebek kezelésére ajánlott készítmények mindegyike hatástalannak bizonyult mindaddig, amíg a kezelést nem kezdtük meg Dermolex géllel. Azóta a sebek szépen begyógyultak és újak nem keletkeztek.
A gél hatásosnak bizonyult az egyéb irritációk és viszketés ellen is. Csak ajánlani tudom a terméket.
| 5 von 5 Sternen!
04.08.2020
Egy ismerősöm ajánlotta a dermolex gélt makacs, szűnni nem akaró ekcémámra, amire semmi sem használt. Úgy gondoltam, adok neki egy esélyt és kipróbálom. Örülök, hogy megtettem, nagyon bevált, szépen visszaszorította az ekcémás foltokat.
Nagyon jó termék, Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
| 5 von 5 Sternen!
18.06.2020
Inkontinenciával küzdő betegeknél, pelenka állandó használatánál a betegen nem szellőzik a bőr. A dermolex gél nagyon kellemes mentolos hatása hűsíti a beteg bőrfelületet. Használatát csak javasolni tudom.
| 5 von 5 Sternen!
12.05.2020
Ágyhoz kötött, pelenka használatára szoruló idős betegeknél, gondozottaknál használjuk a készítményt a kényelmi eszközökkel (ülőpárna, anti-decubitus alátét) kombinálva. Olyan ellátottak esetében, akiknek gyakran látványos eredmény nélkül bajlódunk a bőrápolásával, már pár nap használat után látszik a gél jótékony hatása. A pelenkavédelem során, vagy a problémás területeken csökkenti a viszketést, a bőrpírt, a gyulladásra utaló tüneteket. A mentolos tartalom ellenére nem szárítja a bőrt, nem okoz semmiféle irritációt. Hűsítő, frissítő érzésről számolnak be a betegek. Könnyen felszívódik, nem hagy nyomot a ruházaton. Mennyiséget tekintve kis adag is elég a bőr hatásos védelmére, jól szétkenhető, ezért lassan fogy.
| 5 von 5 Sternen!
02.04.2020
A dermolex gél tapasztalatairól és hatásáról szeretnék véleményt mondani. Édesanyám 96 éves, félig fekvő beteg, de napközben órákra kiültetjük a fotelba. Korából kifolyólag, keresztcsonti fájdalom és bőrpír a fekvéstől – jelentkeznek. Napközben dermolex géllel több alkalommal a fájó testrész bekenjük, amely a beteg elmondása szerint részére fájdalomcsillapítást és felfrissülést eredményez. A könnyű felszívódás miatt a ruhanemű nem szennyeződik. A gél a feszes izomzatot lazítja, a bőrt megnyugtatja. Javaslom a betegeknek kipróbálásra!
| 5 von 5 Sternen!
13.11.2019
Több betegnél is alkalmaztam a dermolex gélt és a betegek beszámoltak arról, hogy frissítő enyhén bizsergető hatást tapasztaltak, a fájdalmaik is csökkentek. Kipirosodott, nyomásnak kitett helyen a bőrpirosodás csökkent.
| 5 von 5 Sternen!
08.07.2019
3 napja használja betegem hozzátartozója. Hívtak, hogy nagyon jó a gél! Nem is kell menjek, mert szemmel látható a javulás.
| 5 von 5 Sternen!
13.04.2019
Nagyon jó!
| 5 von 5 Sternen!
28.03.2019
Kiváló a felfekvés megelőzésére, csak ajánlani tudom mindenkinek!
| 5 von 5 Sternen!
09.03.2019
Nekem hatásos volt, nagyon komoly felfekvési jelek jelentkeztek a kórházban fekvés ideje alatt, de sikerült megállítani a dermolex géllel. Köszönöm!
| 5 von 5 Sternen!
08.03.2019
1 hete használom a testvéremnél. Drága, de szépen javul.
| 5 von 5 Sternen!
03.03.2019
Boldog vagyok, hogy rábukkantam a dermolexre. Nem tudom elmondani, milyen csoda ez a gél. Kétségbeesve próbáltuk helyrehozni a fekvőbetegünk hátát, ami szinte egybefüggően piros volt! Minden, amit tanultunk, 40 év ápolási tapasztalat krémei, spray-i kudarcnak bizonyultak. Kipróbáltuk a dermolex gélt és vele a csoda! Egy parányi helyen (a pelenka derék részénél) maradt csak egy nagyon vékony, halvány rózsaszín kis folt. Nagyon-nagyon köszönjük, kedves betegünk, kolléganőm és a magam nevében! További jó munkát, egészséget és minden jót kívánok mindenkinek, akinek ezt a gélt köszönhetjük!
| 5 von 5 Sternen!
19.02.2019
Gyakorlatból tudom, hogy nagyon jó. Ajánlom minden gondozónak megelőzés céljából, de a már kipirosodott testfelületre, kisebb hámhiányra is nagyon jó!
| 5 von 5 Sternen!
27.11.2018
Nagyon jó termék kb. egy éve használjuk!
| 5 von 5 Sternen!
18.10.2018
Megkaptam a termékmintát, csodás. Mindenkinek ajánlom, aki idős és beteg.
| 5 von 5 Sternen!
29.08.2018
Édesanyámnál ezt használtuk nagyon jól bevált.
| 5 von 5 Sternen!
29.05.2018
Nekem nagyon ís használ. Szerintem szuper. Ajánlom másoknak is.